Aan huis massages voor dames en koppels

Behandelingen

 
Luistermassages (Corona-special)

Coronatijd in Lockdown is gaande. Mensen werken thuis, scholen, musea, sportclubs zijn dicht en grote en kleine evenementen zijn gecanceld. Niemand mag op korte afstand bij elkaar komen en bij ziekte blijf je 14 dagen binnen. hoe kan ik jullie dan toch bereiken? Hoe komen jullie aan de heerlijke vorm van ontspanning middels aanraking en massage? Er zijn uiteraard veel manieren om tot ontspanning te komen gelukkig. Maar een massage is zó prettig voor zowel mij als gever en jullie als ontvanger, dat het echt gemist kan worden in deze Corona-tijd. Gelukkig heb ik een variant kunnen bedenken. Eén die dicht bij me ligt en een kleine stap is in de juiste richting.

Ga naar het Wellnezz YouTube-kanaal:

>> Wellnezz-Luistermassages >>

Veel luisterplezier en ook veel ontspanning gewenst !


 
 
Haptische massage therapie

De haptomassage is gebaseerd op de ontwikkeling van gevoel. De huid als tastzintuig en de massage als aanraking spelen een grote rol. Het belangrijkste bij een Haptomassage is dat je vertrouwen hebt in mij als masseur en de behandeling.

Ik ga bij deze massage uit van jou als cliënt, stem rustig af met mijn handen en voel goed aan wat je aan signalen teruggeeft, vanwaar elke keer heel kleine stappen voorwaarts worden gezet.

De haptomassage wordt rustig opgebouwd met palpaties en periodieke drukkingen. De effleurage beginnen oppervlakkig en worden waar kan geleidelijk intenser. De haptomassage begint bij de rug, daarna worden de benen en de schouders en hoofd behandeld. Bij de Haptomassage is er geen sprake van een standaard behandeling, het gaat op gevoel.

 
Sport -en ontspanningsmassage

Aanraking is een levensbehoefte, het kan zelfs voorkomen dat je ziek wordt. Gek eigenlijk dat massage in onze cultuur nog steeds als ´verwennerij´ wordt gezien. Natuurlijk is het héérlijk! Maar...Massage vermindert de pijn, verlaagt de bloeddruk, geeft het immuunsysteem een oppepper, reduceert stress, bevordert slaap, helpt tegen depressies, verwijdert afvalstoffen. Daarnaast is een massage ondergaan echt even tijd nemen voor jezelf. Een massage zorgt ervoor dat je je weer bewust wordt van je lichaam en de spanning die zich daarin ophoopt. Een massage helpt je gezond en vitaal te worden én te blijven. Samen komen we tijdens een korte intake tot een behandelingsplan en kiezen we de meeste geschikte massage voor de beste resultaten.

 
 
Stoelmassage op de werkvloer | in de salon

Meer vitaliteit en reductie van het ziekteverzuim zijn maar enkele voordelen van een stoelmassage. Door middel van het toepassen van diverse technieken afkomstig uit de Klassieke-, Thaise, Ayurvedische- en Shiatsu massage maak ik de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen los. Omdat de stoelmassage gemiddeld 20 minuten duurt en de kleding aangehouden kan worden is het laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op de werkplek of tijdens beurzen en evenementen aan te bieden. Wil jij de creativiteit en bereidwilligheid verhogen tijdens werkuren, beurzen of bedrijfsevenementen, of conferenties? Maak jezelf geliefd en je werknemers gezond. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

 
Meditatiemassage

Gecombineerd met de ontspanning van de massage zal deze meditatiemassage een heerlijk rustgevende en inspirerende reset van 60 minuten betekenen.

Geïnspireerd door het ritme van de natuur zal ik diverse meditatievormen met een ontspannings-massage combineren. Het zijn zachtmoedige geleide meditaties, in harmonie met de energie van het seizoen. Zo zal ik proberen jou naar een hoger bewustzijnsniveau te begeleiden. Je zal de rust kunnen ervaren die toegang biedt tot een stukje waarheid in jezelf, om zo dichterbij je kern te komen.

 
 
Thai-table-Yogamassage

Voor de Thai Table Yoga Massage worden Thai yoga-houdingen gecombineerd met effectieve massagegrepen. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt worden volledig begeleid en zijn eenvoudig. De yoga-massage is vooral gericht op het openen van energiebanen, het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; het rekken van dieperliggende spieren en losmaken van het bekkengebied.

 
Balance Breathing

Ademhalen is leven! Ademhalen lijkt gemakkelijk maar een goede optimale ademhaling is helaas niet vanzelfsprekend. Stressvolle situaties en daarmee samenhangende overtuigingen leiden tot een beperkend adempatroon. Hierdoor geeft jouw manier van ademen veel inzicht. Ik coach jou naar een open ademhaling. De speciale ademhalingstechniek richt zich o.a. op het doorbreken van emotionele patronen uit het verleden en heden. Hierdoor ontstaat er een onbeschrijflijk mooi en dankbaar gevoel van thuiskomen in je eigen lijf. Volledig Harmonieus ademen is dan ook niet alleen in/ en uitademen van zuurstof. Het is ook het voldoende inademen van levensenergie, de bron van alle kracht. Bundel met Harmonieus Ademen je fysieke, emotionele en mentale levenskracht en beleef je leven met hart en ziel.

 
Triggerpointmassage

Triggerpoints staan in de volksmond bekend als spierknopen. Het zijn eigenlijk zeer lokale verkrampingen in spieren waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Vaak is de oorzaak overbelasting, stress of een slechte houding. Een gewone massage helpt niet bij triggerpoints. Om een triggerpoint te deactiveren zijn diepe technieken nodig die precies op de plek van het triggerpoint worden toegepast. Daarom combineer ik deze technieken tijdens een Wellnezz-massage.

Triggerpoint-therapie

Je kunt er ook voor kiezen om een losse triggerpointbehandeling te boeken. Ik richt me dan alleen op de triggerpoints die actief zijn en die de klachten veroorzaken.

 
Wellnezz- Retraitemassage

Deze massage bstaat uit 2 delen. Een deel Holistic Pulsing en een ontspanningsmassage. Holistic Pulsing is een zachte plezierige methode. Door de wiegende en strekkende bewegingen in een bepaald ritme wordt je lichaam lichaam teruggevoerd naar zijn eigen oerritme. De onbewuste herinnering aan het eigen ontstaan in het water van de koesterende veilige baarmoeder brengt diepe ontspanning teweeg. Het ontkoppelt angst en laat je contact voelen met je ware essentie. Alle lichaamsvloeistoffen gaan beter stromen en blokkades lossen op.

Stilte

Gekoppeld aan een stilte ontspanningsmassage maak je gebruik van een optimale setting voor totale rust en wederopbouw van vitaliteit. Vanaf het ophalen in de wachtruimte tot aan het afscheid zal er absolute stilte heersen. Er is theta-'muziek' (Brein coherente geluidsgolven) naar wens, maar geen enkele vorm van verbaal contact! Een echte retraite.

 
 
Guasha -en voetreflexbehandeling

Gua Sha is een Oost-Aziatische helende techniek. Gua betekent schrapen of wrijven. Sha betekend ‘roodachtig, verkleuring, slib of ophoping. Sha is de term die wordt gebruikt om bloed stagnatie te beschrijven in het onderhuidse weefsel. Naast het verminderen van spier- en gewrichtspijn, bevordert Guasha de afvoer van afvalstoffen, de doorstroming van bloed en energie en stimuleert de microcirculatie. Guasha-massage verlicht pijn en activeert het immuunsysteem waardoor je minder snel ziek zult worden en meer energie krijgt.

Voetreflexmassage

Op de voeten bevinden zich reflexzones die via zenuwen en energiebanen in verbinding staan met andere lichaamsdelen. Door de massage worden dezen gestimuleerd waardoor blokkades, die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, worden opgeheven. Voetreflexologie harmoniseert het lichaam doordat het zelfhelend vermogen en de weerstand worden verhoogd.